Látható rádió a digitális forradalom folytatásáról

PosztmodeM

Itt az egyik új PosztmodeM wish!

2018. május 19. - Posztmodem

Ebben a videoposztban csupán annyit szeretnék megmutatni, hogy íme, így néz ki a műsorban használatos egyik elválasztó "szignál" - azért írom idézőjelben, mert mi rádiósok használjuk a szignál kifejezést, a tévések más zsargont használnak. Márpedig ez a műsor 2017 márciusa óta ún. látható rádió, azaz a hangszolgáltatáshoz már tartozik képi tartalom is - ebben az értelemben tehát ez a rövid, elválasztó funkciójú videó inkább a tévés "wish"-nek felel meg. (Aki még nem tudja: a látható rádió nem egyenlő a tévével. Azért nem, mert a tévében a látvány az elsődleges fontosságú, a látható rádióban viszont továbbra is a hangzó tartalom, amit kiegészít a kép.)

Az új wish hangzó részében (vagyis az elválasztó szignálban) ezúttal is hajdúszoboszlói barátunk, Czinege Levente hangját lehet hallani, valamint a zene alapját továbbra is LukHash 2015-ben megjelent The Other Side c. lemezén megtalálható Eighties c. felvétel, illetve annak részletei. 

Természetesen ahogy az utolsó "Digitális Talkshow Mindenkinek" címmel adásba került műsorban említettük, ismét szlogenként használjuk a digitális talkshow mindenkinek fordulatot, ezért is használjuk az új wish felirataként, illetve a műsorban is használni fogjuk - ahogyan 2007 előtt a Petőfi Rádióban, majd 2007 és 2013 között a műsorunk netes változatában.

A műsorban látható lesz még nyitó főcím, a végén záró főcím, illetve készül még egy wish változat. Ezeket is lehet majd látni a 2018. május 22-i adásunkban, először a YouTube Live-on 18:30-tól.

Itt ebben a videóban látható az új logónk egy kicsit "meganimált" változata, ahogy a logó két része két irányból beúszik a képbe. Mit szóltok hozzá?

Szilágyi Árpád
(a műsor szerkesztője)

Íratkozz fel YouTube csatornánkra! 

 Lájkold Facebook oldalunkat!

A bejegyzés trackback címe:

https://posztmodem.blog.hu/api/trackback/id/tr10013978430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása