Látható rádió a digitális forradalom folytatásáról

PosztmodeM

E-mail értesítések beállítása a YouTube csatornánkon megjelenő új videókról

2018. november 26. - Posztmodem

A PosztmodeM közönségének alább megmutatjuk, hogy hogyan kell beállítani az e-mailes értesítéseket lépésről lépésre. Ha beállítjuk az alábbiakat, akkor a YouTube e-mailben értesít majd bennünket az új PosztmodeM videók közzétételéről. Az alábbi leírás a számítógép böngészőjében elvégzendő lépésekre érvényes.

Fontos, hogy használjuk végig ugyanazt a böngészőt.

 

1.) Belépés a Google fiókunkba

- Először lépjünk be böngészőnkben a Gmail levelezésünkbe (ha van), ezzel egyúttal belépünk a Google fiókunkba is.
- Ha nincs Gmail-ünk, akkor az egyéb e-mail címünkkel is létrehozhatunk Google fiókot magunknak ide kattintva. (A megjelenő oldalon kattintsunk az "Inkább a jelenlegi e-mail-címem használata" feliratra és akkor megadhatunk bármilyen e-mail címet a Google fiókunk létrehozásához.) Ha létrehoztuk a Google fiókot, akkor azzal használhatjuk a Google szolgáltatásait, például a YouTube oldalt betöltve, a jobb felső sarokban található "Bejelentkezés" feliratra kattintás után beírhatjuk a Google fiókunk belépő kódjait és működni fog. 

 

2.) Feliratkozás a PosztmodeM csatornára

- Írjuk be a böngésző címsorába: www.youtube.com/PosztmodeM, majd Enter
- A megjelenő oldalon nyomjuk meg a piros színű FELIRATKOZÁS gombot (ha angol nyelven használjuk a böngészőt, akkor a SUBSCRIBE felirat jelenik meg):

1_feliratkozas.jpg

 

3.) Értesítések kérése

Ha az előbbi lépésben megnyomtuk a FELIRATKOZÁS gombot, akkor az szürkévé vált és megjelent tőle jobbra egy harang formájú ikon. Kattintsunk erre az ikonra! (Pirossal bekarikáztuk.)

2_harang.jpg

Ha rákattintottunk a harang formájú ikonra, akkor így kell megjelennie (avagy a két kis vonal szimbolizálja, hogy jelezni fog a YouTube):

3_harang_ertesites_bekapcsolva.jpg

 

4.) E-mail értesítés beállítása - első lépés

Az előbbi értesítés kérése még nem jelenti azt, hogy a YouTube e-mailt is küld, azt külön be kell állítanunk.
Ehhez kattintsunk a jobb felső sarokban a profilképünkre, így megjelenik a YouTube menüje és ebből válasszuk ki a Beállítások menüpontot:

4_beallitasok.jpg

 

5.) E-mail értesítés beállítása - második lépés

- A megjelenő oldalon előbb kattintsunk a bal oldalon található "Értesítések" feliratra.

- Ezután a "Csatornafeliratkozások" szakaszban az "Előfizetések: értesítést kérek ezen keresztül" felirat utáni listát nyissuk le és válasszuk ki azt, hogy "Leküldött (push) és e-mail":

5_beallitasok.jpg

 

Ezután már e-mail érkezik majd az új PosztmodeM videók közzétételéről.

A bejegyzés trackback címe:

https://posztmodem.blog.hu/api/trackback/id/tr2114393526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása