Látható rádió a digitális forradalom folytatásáról

PosztmodeM

Újra kazettás magnó!

2018. augusztus 09. - Posztmodem

A nyári kütyühíradónk ezúttal analóg kiadássá változott, ugyanis hírt kaptunk arról, hogy a Teac céghez tartozó Tascam új (!) kazettás magnódecket dobott piacra. Belenézünk az unboxing videóba, majd megmutatjuk az orsós és kazettás magnók rossz tulajdonságait ötvöző kazettát, amibe kézzel kell befűzni a szalagot - az elmúlt három évben nem is terjedt el ez a termék. Viszont nagyon vicces.

A műsor további témái:
- Élményvásárlás távlétezéssel
- A testével zongorázó táncos
- A nagyik digitális felzárkóztatása
- Grillezés Celeronon (Infoszótár: TDP)

Íratkozz fel YouTube csatornánkra! Itt kattints a piros "Feliratkozás" (angol böngészőben: Subscribe) gombra: https://www.youtube.com/PosztmodeM 

 Lájkold Facebook oldalunkat! Itt: https://www.facebook.com/PosztmodeM

 

A bejegyzés trackback címe:

https://posztmodem.blog.hu/api/trackback/id/tr2214170645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AtomCamel 2018.08.17. 23:06:51

Nagyon jó lenne a video, de a kamerakezelés miatt nem tudtam végig nézni. Rángatja az operatőr jobbra balra, túl hirtelen a felvevőt; a kamera állandóan elveszti a fókuszt... :-( Ez így nagyon igénytelen. Kár érte... :-( (Egy fixre beállított kamera ehhez képest már sokkal jobb lett volna...)
süti beállítások módosítása