Látható rádió a digitális forradalom folytatásáról

PosztmodeM

Új film: Alita, a kiborg lány története

2019. február 13. - Posztmodem

A sajtóvetítés másnapján számoltunk be a filmről, ami a valószínűtlenül nagyszemű, Alita nevű, félig ember, félig gép hősről szól. A legtöbb előzetes cikkben a történetet jegyző James Cameron filmrendező nevénél a Titanic és az Avatar filmeket említik, pedig az Alita inkább kapcsolható a szintén Cameron által alkotott Terminator filmek világához - de az Alita esetén persze egy egészen más disztópia bontakozik ki a szemünk előtt. Herpai Gergely, a theGeek.hu főszerkesztője már látta az Alita, a harc angyala c. filmet és elmond róla pár érdekeset.

Íratkozz fel YouTube csatornánkra! Itt kattints a piros "Feliratkozás" (angol böngészőben: Subscribe) gombra: https://www.youtube.com/PosztmodeM

E-mail értesítések az új videóinkról - beállítás lépésről lépésre!

Lájkold Facebook oldalunkat! Itt: https://www.facebook.com/PosztmodeM

A bejegyzés trackback címe:

https://posztmodem.blog.hu/api/trackback/id/tr9114625066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása