Látható rádió a digitális forradalom folytatásáról

PosztmodeM

Bérlet két érintéssel és bringa-sharing Szingapúrban

2018. november 22. - Posztmodem

A távol-keleti városállamból jelentkezett be Fazekas Barbara, akit hallgatóink még augusztusban ismerhettek meg az élő adásainkból. A hölgy beszámol arról, hogy miért lehet beleszeretni az olyan előremutató szingapúri szolgáltatásokba, amelyek megkönnyítik a hétköznapi életet és ezért Magyarországon is hasznosak lennének. Szóba kerül a gyors közlekedési bérletvásárlás, az Uber helyi versenytársa és a sárga biciklik, amiket QR kóddal lehet nyitni. Szingapúr olyan messze van, hogy amikor az élő adásunk elkezdődik, akkor ott már hajnal van - ezért felvétel Barbara bejelentkezése - reméljük, hogy lesznek még további tudósításai. 

Íratkozz fel YouTube csatornánkra! Itt kattints a piros "Feliratkozás" (angol böngészőben: Subscribe) gombra: https://www.youtube.com/PosztmodeM 

E-mail értesítések beállítása - beállítás lépésről lépésre!

 Lájkold Facebook oldalunkat! Itt: https://www.facebook.com/PosztmodeM

A bejegyzés trackback címe:

https://posztmodem.blog.hu/api/trackback/id/tr5914386184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása