Látható rádió a digitális forradalom folytatásáról

PosztmodeM

Twitteren követhetők a dokumentumsorozat folyományai

2018. december 04. - Posztmodem

Egy amerikai bűnügyi dokumentumfilm-sorozat kissé felrázza a műfaji kereteket, mivel a "Making A Murderer" c. sorozat epizódjaiban feldolgozott valós események után a valódi eljárásban résztvevő ügyvéd, Kathleen Zellner posztjait követni elképesztően izgalmas lehetőség - tudtuk meg Keleti Arthurtól, aki szerint a két évadnál járó sorozat újabb és újabb fordulatokat produkál és ezért az utóbbi idők egyik legérdekesebb élményévé vált. A sorozat egyébként 2015-ben a Netflix kínálatában került a nézők elé - a műsorban pedig megmutatjuk Zellner ügyvédnő Twitter oldalát is.

Íratkozz fel YouTube csatornánkra! Itt kattints a piros "Feliratkozás" (angol böngészőben: Subscribe) gombra: https://www.youtube.com/PosztmodeM 

E-mail értesítések az új videóinkról - beállítás lépésről lépésre!

Lájkold Facebook oldalunkat! Itt: https://www.facebook.com/PosztmodeM

A bejegyzés trackback címe:

https://posztmodem.blog.hu/api/trackback/id/tr2214422850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása